Miksi RAW-tiedostoni näyttää erilaiselta kuin sivuilla oleva tiedosto?

Raw-tiedosto (kuten RED .r3d tiedosto) on juuri sitä miltä se kuulostaakin; raakatiedosto.

Tämä tarkoittaa, että tiedosto on täysin käsittelemätön ja se toimitetaan alkuperäisessä muodossa. Sitä ei ole värikorjattu tai säädetty. Juuri siksi Raw-tiedostot tarjoavat kuvankäsittelijälle enemmän kontrollia ja joustavuutta.

Esikatselutiedostot sivuillamme ovat .mov tiedostoja, jotka on jo pakattu ja saattavat sisältää värimanipulaatioita ja näyttävät erilaisilta kuin Raw .r3d tiedostot.

Saadaksesi lisätietoa RED työnkulusta, tutustu tähän käytännölliseen oppaaseen.