Kuinka rekisteröidyn myyjäksi Pond5-sivuilla?

Voidaksesi myydä mediaasi Pond5-sivuilla, täytyy sinun ensin rekisteröidä Pond5-käyttäjätili

Sinun tulee siis ensin rekisteröityä sivuillemme käyttäjäksi. Kun olet rekisteröitynyt, täytyy sinun vielä rekisteröityä myyjäksi ennen kuin voit aloittaa median lataamisen sivuillemme. Löydät käyttäjätililtäsi linkin "Aloita myyminen" - klikkaa sitä.

Ole hyvä ja lue huolella Taiteilijasopimus

Klikkaa "Hyväksyn". Tämän jälkeen voit asettaa maksutietosi.

Anna yhteystietosi ja maksutietosi, huolehdithan, että nämä tiedot ovat aina ajantasalla.

Seuraavaksi, valitse maksuvalintasi. Maksutapavaihtoehtomme ovat Paypal, Skrill/Moneybookers, Payoneer, tai fyysinen sekki.

Lähetämme rojaltimaksut kaikilla näillä maksutavoilla kuukauden 15. päivä.

Jos valintasi on Paypal, Skrill/Moneybookers, tai Payoneer, varmistathan, että tilisi on aktiivinen ja toiminnassa ennenkuin määrittelet ne haluamaksesi maksukanavaksi.

Voit automaattisesti pyytää maksua kun myyntisi on minimi $25, tai voit pyytää maksua manuaalisesti - kumman tahansa vaihtoehdon valitset, maksut suoritetaan aina kuukauden 15. päivä.

Muistathan, että jokaisessa maksutavassa on sivukuluja.

Jos valitset maksutavaksi sekin, voit ruksata lähetysosoitteeksi "Käytä samoja tietoja kuin yhteystiedoissa" vaihtoehdon, tai antaa jonkin toisen osoitteen.

Klikkaa "Vahvista" kun olet lisännyt kaiken tarvittavan tiedon.

Ole hyvä ja pidä maksutietosi aina ajantasalla tai et mahdollisesti saa maksujasi ajoissa.

Voit tarvittaessa päivittää tietosi milloin tahansa (Käyttäjänimesi)>Raha-asiat>Maksutiedot

Nyt voit aloittaa mediasi lataamisen myyntiin (Käyttäjänimesi)>Lataukset palvelimelle