Kuinka myyminen tapahtuu?

Pond5 on verkossa toimiva mediasisällön osto- ja myyntipaikka

Jos olet ammattitason videoiden, kuvien, äänen tai After Effect-projektien tekijänoikeuden haltija, kutsumme sinut tervetulleeksi myymään tuotantoasi sivuillamme. Tämä on sisällöntuottajien mahdollisuus myydä tuotantoaan ja ansaita rahaa sen myynnillä verkossa - yksinkertaisesti, nopeasti ja helposti. Hyväksymme jatkuvasti uutta sisältöä kaikkiin kategorioihin!

Huomio valokuvaajat ja kuvittajat: hyväksymme tällä hetkellä kuvia vain JPG-tiedostoina ja vektoripiirroksia kaikissa mahdollisissa vektoriformaateissa.

Mitä me tarjoamme

• Maailmanlaajuisen ostajien markkinapaikan asiakkaat voivat etsiä, esikatsella, ostaa ja ladata videoitasi, kuviasi, piirroksiasi, musiikkiasi, online, 24/7.
  • Nopean ja helpon työnkulun. Lataa tiedostosi, lisää metadata, ja lähetä kuraattorillemme. Se on niin helppoa.
  • 50 % rojalti jokaisesta myynnistä. Yksinkertainen, avomielinen ja erittäin kilpailukykyinen rojalti alallamme.
  • Kuukausittaiset maksut sekillä, Paypalilla, Skrill/Moneybookersilla, tai Payoneerilla. Kun portfoliosi kasvaa, voi tämä merkitä säännöllistä tulovirtaa suhteellisen pienellä ajallisella sijoituksella.
  • Sinä määräät aineistosi myyntihinnan. Asiakkaat maksavat mitä sinä haluat heidän maksavan, ja sinä voit muuttaa hintojasi milloin haluat.
  • Non-eksklusiivinen sopimus ja täydellinen kontrolli omasta työstäsi. Sinulla säilyy kaikki oikeudet omaan aineistoosi, ja voit edelleen tehdä sillä itse mitä haluat, mukaan lukien myydä sitä myös muualla, tai halutessasi poistaa sen Pond5:n sivuilta, ehdoitta.
  • Aggressiivisen markkinoinnin puolestasi. Laajat, jatkuvat kampanjat, jotka on suunniteltu tuomaan bisneksen ovellesi.
  • Reaaliaikaisen myyntitiedon, ostotrendit, aineistopyynnöt, ja muuta. Kaikki tieto, jonka tarvitset maksimoidaksesi aineistosi myynnin.
  • Taiteilijoiden rakentaman, taiteilijaystävällisen sisällöntuottajien yhteisön. Aktiiviset yhteisöfoorumimme sisältävät erityisosion vain myyjien väliseen keskusteluun alan hyvistä ja huonoista puolista.

Mitä me etsimme

Etsimme häikäisevää, ihastuttavaa, merkittävää, ja huikean kaunista sisältöä kaikista kategorioista ja genreistä, mukaan lukien:

• Klassisia arkistovideoita ja kuvia: muoti, lifestyle, urheilu ja matkailu/maantiede
  • Toimituksellista- ja uutiskuvasisältöä
  • Liikegrafiikkaa, liiketaustoja, ja VJ Looppeja
  • Arkistokuvitusta kaikilta aikakausilta
  • Mainosmusiikkia ja musiikkirytmejä
  • Ääniefektejä ja ympäristöääniä
  • Alkuperäisiä lauluja, sekä digitaalisia että äänitettyjä

Riippumatta aineistosi tyylistä, tulisi sen olla erittäin korkealaatuista. Kaupallisesti suuntautuneen aineiston tulee olla ammattimaisesti kuvattu tai tallennettu ja huolellisesti valittua. Toimituksellisen ja arkistoaineiston tulisi olla informatiivista, voimakasta ja avainsanoitettu täsmällisillä ja oikeilla tiedoilla. Käytäthän huolellista harkintaa kun lataat aineistoasi sivuillemme, ja lataa vain sisältöä, joka on kaupallisesti kiinnostavaa ja käyttökelpoista.

Laita aineistosi työskentelemään puolestasi

Vaihe 1: Lataa tuotantoasi. Tarvitset nopean verkkoyhteyden, koska video- ja kuvatiedostot ovat usein suuria.

Jos sinulla ei ole nopeaa verkkoyhteyttä, voit lähettää mediasi myös ulkoisella kovalevyllä tai DVD-levyllä (korkeintaan 6 DVD-levyä per lähetys) osoitteeseen, jonka löydät yhteystieto-sivultamme. Varmistathan, että liität lähetykseen mukaan käyttäjänimesi ja palautusosoitteesi.

Kun olet ladannut tiedostosi, prosessoimme ne automaattisesti, luomalla matalaresoluutiotiedostot, vesileimalliset esikatselukuvat, ja ekstraktoimme kaiken tarvittavan tiedon (kesto, koko, formaatti jne).

Vaihe 2: Lisää metadata tiedostoillesi, mukaan lukien avainsanat, otsikko, kuvaus, ja hinta. Käyttämällä Avainsana-apuriamme, voit nopeasti lisätä yleiset avainsanat tiedostoillesi. Käyttämällä metadata-malleja voit helposti käsitellä kerralla useita tiedostoja, joille kaikille on sama metadata. Kun olet valmis, voit lähettää tiedostot kuraattorillemme tarkistettavaksi. Hyväksytyt tiedostot menevät automaattisesti myyntiin sivuillemme.