3D Mallit aineistovaatimukset

3D Mallit aineistovaatimukset

Hyväksymme korkealaatuisia 3D malleja useista eri ohjelmista, useisiin eri tarkoituksiin - jos voit hyväksyä Taiteilijasopimuksemme, otamme aineistosi mielellämme sivuillemme!

Hyväksytyt formaatit:

• Maya (.MA /.MB)
  • 3D Studio Max (.3DS/.MAX)
  • Cinema 4D (.C4D)
  • Blender (.BLEND)
  • Softimage (.XSI, .HRC)
  • Lightwave (.LWO, .LW, .LWS)
  • AutoCAD (.DWG, .DXF)
  • OBJ
  • FBX
  • Collada (.DAE)
Kolmansien osapuolien sovelluksia ei voida hyväksyä.
Ole ystävällinen ja poista käyttämättömät objektit ja varjostukset ennen projektisi renderöintiä.

Tiedostonimi

Huolehdithan, että tiedostonimi ei sisällä mitään erikoismerkkejä tai aksentteja, kuten å, ñ, é, ß, ®, ©, §, ç, ä, ø, ü, tai lainausmerkkejä (“ ” tai ‘ ’).

Mallien valmisteleminen

• Keskitä objektit peruskoordinaatistoon (0,0,0)
  • Renderöi mallit neutraalissa taustassa
  • Kaikki mallissasi näkyvä tulee sisällyttää zip tiedostoosi, mukaanlukien valotusasetukset.
  • Malleissa ei saa olla vesileimoja, raameja, tekstiä jne.

Tekstuurit

Hyväksytyt tekstuuriformaatit:

• TIF
  • JPG
  • TAR
  • PNG
  • OpenEXR
  • HDRI
  • PSD

Tekstuurien valmistus

• Tarkasta mallin päällekkäiset UV-kartat
  • Tarkasta UV-karttojen venymät ja vääristymät
  • Animoidut tekstuurit ovat hyväksyttyjä, mutta vain kuvasekvensseinä
  • Haluamme mieluiten standardiresoluutioita (eli, 512x512, 1024x1024, jne.) mutta myös muut resoluutiot hyväksytään
  • Kuvaile objektit, tekstuurit ja varjostukset niin hyvin kuin mahdollista tiedostonimessä:
    • Hyvä esimerkki (tekstuuri): “WhiteLogoForBaseballCap.jpg”
    • Huono esimerkki (tekstuuri): “WLFBC_1.jpg”

Esikatselukuvat

Sinun täytyy sisällyttää lähetykseen vähintään 3 esikatselukuvaa, maksimi on 15.

• JPG tai PNG tiedosto - 400x400 minimiresoluutio
  • Esikatselukuvien tulee sisältää vähintään 1 wireframe ja esikatselukuvat tulee sisällyttää "kokonaan", ja "yksityiskohtaisesti"

Esikatselukuvat tulee nimetä seuraavasti:

preview1.jpg - Tämä edustaa primaarista esikatselukuvaa ja näyttää miltä malli todella näyttää kun se ladataan sivuilta

preview4.jpg, etc.

Pakkaa kaikki nämä kohteet yhteen .ZIP-tiedostoon:

1. 3D Mallitiedostot
  2. Kansio, joka sisältää tekstuurit
    • Laita tekstuurisi kansioon, jonka nimi on ”textures” (tai “tex” Cinema 4D käyttäjät).  Videotiedostoja ei hyväksytä (e.g., .MOV, .AVI).
  1. Esikatselukuvat.
Tämän jälkeen voit ladata Zip-tiedoston normaalisti.

Lailliset vaatimukset

Voidaksesi myydä aineistoasi sivuillamme, täytyy sinun voida hyväksyä kaikki Taiteilijasopimuksemme ehdot, ole hyvä ja lue se kokonaan ja huolellisesti, jotta ymmärrät täysin oikeutesi ja vastuusi.

Aineiston sivuille lataajalla täytyy olla oikeudet toimitettuun aineistoon. Löydettyjä tai Public Domaineista otettuja kuvia tai piirroksia ei voi laittaa sivuillemme myyntiin missään olosuhteissa. Jos sinulla ei ole täysiä omistusoikeuksia aineistoon, sinun ei tule laittaa sitä myyntiin.

Jos olet kiinnostunut saamaan lisätietoa tekijänoikeudesta, tai haluat rekisteröidä työsi USA:n tekijänoikeusvirastossa (ei välttämätöntä, mutta se antaisi sinulle enemmän laillista suojaa), voit tutustua asiaan täällä:http://www.copyright.gov/

Malli- ja omaisuusvapautukset

Kaikelle kaupalliseen käyttöön tarkoitetulle sisällölle, joka sisältää tunnistettavia ihmisiä, täytyy ladata sivuillemme latauksen yhteydessä Mallivapaustodistus (saatavissa  täältä). Sopimukset tulee olla mallin (mallien) ja todistajien sekä itse lataajan allekirjoittamia.

Jopa jos olet itse mallina kuvassa, tarvitsemme sinulla allekirjoitetun mallivapaustodistuksen, sinun ja todistajan allekirjoittamana.

Omaisuusvapautukset tarvitaan jos aineistossa esiintyy tekijänoikeuden tai tuotemerkkisuojan tai yksilönsuojaa sisältävää sisältöä.
Voit ladata standardimuotoiset malli- ja omaisuusvapautussopimukset täältä. Hyväksymme myös muut vapautussopimukset, edellyttäen, että ne täyttävät samat lailliset ehdot ja tiedot.

Skannatut allekirjoitetut sopimukset tulee ladata JPG formaatissa.

Ennen kuin lataat aineistoa julkisista rakennuksista tai maamerkeistä tai taideteoksista, ole hyvä ja tee hieman tutkimustyötä selvittääksesi voitko myydä aineistoa kyseisistä kohteista. Esimerkiksi, tiesitkö, että kuuluisan Hollywood Signin omistaa  ei-kaupallinen rahasto, ja kohteen esittäminen kaupallisissa käytöissä, esim. elokuvassa/filmissä tarvitsee heidän lupansa. Sen vuoksi kaikki klipit, jotka esittävät Hollywood Signia sivuillamme, on merkitty tiedolla "vain toimitukselliseen käyttöön". Meille saattaa olla mahdollista vastata tässä asiassa joihinkin kysymyksiisi, mutta löydät enemmän kattavaa tietoa verkosta.