After Effects Aineistovaatimukset

After Effects laatuvaatimukset

Etsimme korkealaatuisia AE projektitiedostoja, joita asiakkaamme voivat helposti muokata luodakseen omaa ainutlaatuista liikegrafiikkaa.

Projektien tulisi olla:

• Haluamme mieluiten projekteja, jotka on luotu AE6:ssa tai uudemmassa. Mutta, jos sinulle on mahdollista eksportoida projektisi vanhemmassa After Effect versiossa, ole hyvä ja tee niin, koska nämä projektitiedostot ovat laajemmin yhteensopivia.
  • Ammattilaistason laatua, mieluiten 1920x1080 tai korkeampi resoluutio. Voit myös sisällyttää vaihtoehtoisia versioita eri resoluutiolla, kuten PAL/NTSC.
  • Hienon näköisiä, helposti muokattavia ja loppukäyttäjän työaikaa säästäviä. Jos lisäät zip-tiedostoosi täydet ohjeet mahdollista aloittelijakäyttäjää varten, helpotat projektin käyttämistä kaikille.

Kaiken latauksesi sisällön täytyy olla TÄYSIN SINUN ITSESI OMISTAMAA. Tämä tarkoittaa, että kaikki lataamasi ääni, stillikuvat, video tai muut elementit täytyy olla täysin sinun omaa luovaa työtäsi. Et voi ladata mitään arkistoelementtejä, jotka olet ostanut Pond5:n tai muiden aineistopankkien sivuilta, tai ostanut tai saanut muista mahdollisista lähteistä.

Tiedostonimi

Huolehdithan, että tiedostonimi ei sisällä mitään erikoismerkkejä tai aksentteja, kuten å, ñ, é, ß, ®, ©, §, ç, ä, ø, ü, tai lainausmerkkejä (“ ” tai ‘ ’).

Ole hyvä ja valmistele kaikki tiedostot yhdeksi .ZIP tiedostoksi, jonka tulee sisältää:

• Itse projektitiedoston
  • Matalaresoluutio videon esikatselukuva (.MOV pakattu, minimi h.264, minimi 480x270 resoluutio). Tämän tiedoston nimi täytyy olla preview.mov.
  • Korkearesoluutioinen stillikuva (jpg)
  • Tekstitiedostona kuvaus/ohjeet projektista (ei pakollista, mutta suotavaa)
  • Kaikki muut täysin sinun omistamat elementit, jotka haluat sisällyttää projektiin (ei pakollista)

ETHÄN LATAA PROJEKTEJA, JOTKA ON LUOTU KÄYTTÄMÄLLÄ OSTETTUJAA KOLMANSIEN TAHOJEN LIITÄNNÄISIÄ

Jos projektisi vaatii ilmaisia liitännäisiä, ole hyvä ja linkitä liitännäiset aineiston kuvaukseen ja tekstitiedostoosi.

Älä lataa projekteja, jotka perustuvat käyttöoppaisiin, kuten Video Copilot oppaisiin.

Ennen lataamista sivuillemme, pura zip-tiedosto ja testaa kaikki tiedostot varmistaaksesi, että kaikki toimivat ja että mitään tiedostoja tai linkkejä ei puutu.

Lailliset vaatimukset

Sinun täytyy voida hyväksyä kaikki Taiteilijasopimuksemme ehdot voidaksesi myydä aineistoasi sivuillamme, ole hyvä ja lue sopimus ja sen ehdot huolella ja varmista, että ymmärrät oikeutesi ja vastuusi.

Aineiston myyjällä täytyy olla kaikki oikeudet myydä ja jaella toimitettuja elementtejä.Julkisilta sivuilta ja lähteistä löydettyä aineistoa ei saa missään olosuhteissa ladata sivuillemme. Jos sinulla ei ole kaikkia täydellisiä oikeuksia aineiston lataamiseen ja myymiseen, älä toimita aineistoa meille.

Jos haluat tietää enemmän tekijänoikeudesta, tai työsi rekisteröimisestä USA:n tekijänoikeustoimistossa (ei tarpeellista, mutta voit saada sillä lisää laillista suojaa), voit tutustua heidän verkkosivuihinsa: http://www.copyright.gov/

Malli- ja omaisuusvapautukset

Kaikelle kaupalliseen käyttöön tarkoitetulle sisällölle, joka sisältää tunnistettavia ihmisiä, täytyy ladata sivuillemme latauksen yhteydessä Mallivapaustodistus (saatavissa  täältä). Sopimukset tulee olla mallin (mallien) ja todistajien sekä itse lataajan allekirjoittamia.

Jopa jos olet itse mallina kuvassa, tarvitsemme sinulla allekirjoitetun mallivapaustodistuksen, sinun ja todistajan allekirjoittamana.

Omaisuusvapautukset tarvitaan jos aineistossa esiintyy tekijänoikeuden tai tuotemerkkisuojan näyttävää  sisältöä.

Voit ladata standardimuotoiset malli- ja omaisuusvapautussopimuksettäältä. Hyväksymme myös muut vapautussopimukset, edellyttäen, että ne täyttävät samat lailliset ehdot ja tiedot.

Skannatut allekirjoitetut sopimukset tulee ladata JPG-tiedostona. Voit liittää sopimukset "Liitä"-painikkeella lataussivullasi.

Ennen kuin lataat aineistoa julkisista rakennuksista tai maamerkeistä tai taideteoksista, ole hyvä ja tee hieman tutkimustyötä selvittääksesi voitko myydä aineistoa kyseisistä kohteista. Esimerkiksi, tiesitkö, että kuuluisan Hollywood Signin omistaa  ei-kaupallinen rahasto, ja kohteen esittäminen kaupallisissa käytöissä, esim. elokuvassa/filmissä tarvitsee heidän lupansa. Sen vuoksi kaikki klipit, jotka esittävät Hollywood Signia sivuillamme, on merkitty tiedolla "vain toimitukselliseen käyttöön". Meille saattaa olla mahdollista vastata tässä asiassa joihinkin kysymyksiisi, mutta löydät enemmän kattavaa tietoa verkosta.