Vektori / Piirros aineistovaatimukset

Tutustu muihin latausohjeisiimme täällä:

Laatuvaatimukset

Tallenna vektoritiedostosi Adobe Illustrator 10-yhteensopivina EPS tiedostoina. Luo sitten tiedostosta JPEG sormenpääkuva, koko 2000 x 2000 pikseliä (minimi). Tallenna JPEG sormenpääkuva samalla tiedostonimellä kuin EPS (tiedostonimi.jpg). Ja lopuksi, pakkaa molemmat tiedostot .zip tiedostoon.

Tekniset vaatimukset

Tiedostoformaatti, resoluutio ja tiedostokoko

Tällä hetkellä, hyväksymme .EPS vectoreita vain. Ole hyvä ja valmistele kaikki tiedostot yhdeksi .ZIP tiedostoksi, jonka tulee sisältää:

Vektori (.eps) tiedosto
Korkearesoluutio .jpg versio vektoritiedostosta samalla tiedostonimellä kuin vektoriversio.

Hyväksymme piirroksia .JPG formaatissa ilman vektoriformaattia. Tiedoston tulee olla vähintään 2000x2000 pikseliä.

Emme hyväksy .AI, .CDR, .BMP tai muita vektorigrafiikkatyyppejä, vielä.

Tiedostonimi

Huolehdithan, että tiedostonimesi eivät sisällä tyhjiä välilyöntejä tai erikoismerkkejä  (mukaan lukien aksentteja tai kirjaimia kuten å, ñ, é, tai ß ).

Lailliset vaatimukset

Sinun täytyy voida hyväksyä kaikki Taiteilijasopimuksemme ehdot voidaksesi myydä aineistoasi sivuillamme, ole hyvä ja lue sopimus ja sen ehdot huolella ja varmista, että ymmärrät oikeutesi ja vastuusi.

Omistajuus

Aineiston myyjällä täytyy olla kaikki oikeudet myydä ja jaella kuvitusta. Julkisilta sivuilta ja lähteistä löydettyä aineistoa ei saa missään olosuhteissa ladata sivuillemme. Jos sinulla ei ole kaikkia täydellisiä oikeuksia aineiston lataamiseen ja myymiseen, älä toimita aineistoa meille.

Kaikelle toimitetulle aineistolle, joka sisältää tekijänoikeuksien alaista sisältöä mukaan lukien maalaukset, muut tekijänoikeuksien alaiset kuvat, logot, tai muu taide/mainokset/veistokset/näyttelyt, jotka ovat tekijänoikeuden alaisia, sinun täytyy toimittaa aineiston lataamisen yhteydessä tekijänoikeuksien omistajien allekirjoittamat sopimukset, tai sinun tulee kertoa kuraattoreillemme, että aineisto on vain toimitukselliseen käyttöön.

Jos haluat tietää enemmän tekijänoikeudesta, tai työsi rekisteröimisestä USA:n tekijänoikeustoimistossa (ei tarpeellista, mutta voit saada sillä lisää laillista suojaa), voit tutustua heidän verkkosivuihinsa: http://www.copyright.gov/

Malli- ja omaisuusvapautukset

Kaikelle kaupalliseen käyttöön tarkoitetulle sisällölle, joka sisältää tunnistettavia ihmisiä, täytyy ladata sivuillemme latauksen yhteydessä Mallivapaustodistus (saatavissa  täältä). Sopimukset tulee olla mallin (mallien) ja todistajien sekä itse lataajan allekirjoittamia.

Jopa jos olet itse mallina kuvassa, tarvitsemme sinulla allekirjoitetun mallivapaustodistuksen, sinun ja todistajan allekirjoittamana.

Omaisuusvapautukset tarvitaan jos aineistossa esiintyy tekijänoikeuden tai tuotemerkkisuojan näyttävää  sisältöä.
Voit ladata standardimuotoiset malli- ja omaisuusvapautussopimukset täältä. Hyväksymme myös muut vapautussopimukset, edellyttäen, että ne täyttävät samat lailliset ehdot ja tiedot.

Skannatut allekirjoitetut sopimukset tulee ladata JPG tai PDF formaatissa.

Ennen kuin lataat aineistoa julkisista rakennuksista tai maamerkeistä tai taideteoksista, ole hyvä ja tee hieman tutkimustyötä selvittääksesi voitko myydä aineistoa kyseisistä kohteista. Esimerkiksi, tiesitkö, että kuuluisan Hollywood Signin omistaa  ei-kaupallinen rahasto, ja kohteen esittäminen kaupallisissa käytöissä, esim. elokuvassa/filmissä tarvitsee heidän lupansa. Sen vuoksi kaikki klipit, jotka esittävät Hollywood Signia sivuillamme, on merkitty tiedolla "vain toimitukselliseen käyttöön". Meille saattaa olla mahdollista vastata tässä asiassa joihinkin kysymyksiisi, mutta löydät enemmän kattavaa tietoa verkosta.