Mitä tarkoittaa "VIESTI: Ei Malli/Omaisuusvapautta saatavissa tälle tiedostolle" ?

Jotkin tiedostot on merkitty "Vain toimitukselliseen käyttöön" merkinnällä, jossa sanotaan:

HUOMIO: Tälle tiedostolle ei ole malli/omaisuusvapautta; saattaa olla käytettävissä vain toimituksellissa (uutiset ja dokumentit) käytöissä.

Tällaisissa tiedostoissa on tunnistettavia kasvoja/ihmisiä, ääniä, musiikkia, kohteita tai logoja, tai muita kolmansien tahojen omistuksessa olevia kohteita jotka tulisi peittää tai hämärtää, tai hakea niille kolmansien tahojen käyttölupa kaupallisessa käytössä.

Vain sinä itse voit varmuudella määrittää voiko tällaisia tiedostoja käyttää projektissasi, meidän tiimimme ei voi antaa käyttölupaa sinulle. Jos haluat täyden varmuuden käyttömahdollisuudesta kaupallisessa käytössä, suosittelemme, että neuvottelet lakimiehesi kanssa.

Useimmissa tapauksissa, jos lupaa käytölle kaupallisessa käytössä ei ole mahdollista saada, ongelmallisten kohteiden digitaalinen peittäminen tai poistaminen on paras ratkaisu.

Aineiston käyttäjä on aina vastuussa tarpeellisten kolmansien tahojen lupien hakemisesta.