Kuinka voin testata tiedostot ennen ostamista?

Löydät sivuiltamme matalaresoluutioisen esikatselutiedoston jokaisesta sivuillamme myynnissä olevasta tiedostosta

Voit käyttää esikatselutiedostoja aineiston hyväksyttämiseen, tai testataksesi tiedostot projektissasi ennen korkearesoluutiotiedoston ostamista.

Ladataksesi vesileimallisen esikatselutiedoston, mene kyseisen tiedoston Tiedot-sivulle ja katso tuolla sivulla olevan esikatselukuvan alapuolelle. Löydät sieltä painikkeen Lataa esikatselutiedosto. Klikkaamalla tuota painiketta sinulle avautuu latausikkuna. Voit myös klikata painiketta hiiren oikealla kielellä ja valita tallenna kohde  levylle.

Huomaa: Esikatselutiedostot ovat aina vain katselutarkoitukseen, niiden käyttäminen tai julkaiseminen on Käyttölisenssimme alaista, muistathan siis aina ostaa korkearesoluutiotiedoston ennen aineiston käyttämistä/julkaisemista projektissasi.