Kuinka etsin aineistoa sivuilta?

Voit aloittaa aineiston etsimällä yksinkertaisesti kirjoittamalla hakusanat hakukenttään.

Voit käyttää englanninkielisiä ja suomenkielisiä hakusanoja. alkuperäiset hakusanat ovat aina englanniksi, siksi sinun kannattaa tehdä haku myös englanniksi jos suomenkielinen hakutulos ei miellytä sinua.

Jos löydät itseäsi kiinnostavan tiedoston, voit lisätä sen ostoskoriin klikkaamalla ostoskori-ikonia sormenpääkuvan alla tai esikatselukuvan ikealla puolella.

Voit myös järjstää hakutuloksesi hinnan, myyntikertojen ja muiden paramettien mukaan hakutulossivulla..

Tarkennettu haku

Tee ensin normaalisti haku kirjoittamalla hakusana hakukenttään ja klikkaa Etsi.

Kun hakutuloksesi on avautunut sivulle, aktivoituu sivun vasempaan reunaan painike Tarkennettu haku.

Voit rajata hakutulostasi erilaisilla hakukriteereillä, riippuen etsimästäsi tiedostotyypistä. Rajauksesi mukainen hakutulos avautuu hakutulossivulle välittömästi.

Sormenpääkuvat hakutulossivulla

Jokaisessa hakutulossivun sormenpääkuvassa on useita eri toimintoja

Kursorin vienti sormenpääkuvan päälle avaa suuremman esikatselukuvan, ja toiminnot, jotka voit tehdä kyseisen tiedoston osalta.

Ikonit sormenpääkuva alla ovat:

• äärimmäinen oikealla = Lisää ostoskoriin
  • keskimmäinen = Lisää henkilökohtaiseen kokoelmaan
  • äärimmäinen vasemmalla = avaa valikon, josta löydät lisää toimintoja

Klikkaaminen sormenpääkuvan päällä avaa Tiedoston tiedot-sivun, josta löydät enemmän kyseisen tiedoston yksityistietoja, kuten hinnan, teknisiä tietoja jne.