Lataukseni ei onnistunut täysin, kuinka voin ladata tiedoston uudelleen?

Ladataksesi ostamasi tiedoston uudelleen, Mene sivulle (Käyttäjätunnuksesi)>Ostoksesi.

Jos tiedostosi on merkinnällä "Jo aktiivinen", voit ladata sen välittömästi

• Ladataksesi tiedoston klikkaa "Valitse  versio" painiketta.
  • Ladataksesi kaikki yhden maksutapahtuman tiedostot samanaikaisesti (käyttämällä Java erälataustamme) valitse "Erälataus" (muistathan, että sinulla täytyy olla Java asennettuna ja aktiivisena työöasemallasi).

Jos tiedostosi latauslinkki on "Vanhentunut", ota yhteyttä asiakaspalveluumme saadaksesi latauslinkin uudelleen aktivoiduksi.