Kun yritän ladata ostamani tiedoston, saan vain hyvin pienen kuvatiedoston

Tämä on harmillinen ominaisuus joissakin selaimissa, mutta helposti korjattavissa.

1. Mene takaisin Ostokseni sivulle.
  2. Klikkaa "Valitse versio"-painiketta ja sitten hiiren oikealla kielellä (control+click Macissä) "Lataa sivuilta"-painiketta.
  3. Sinulle aukaa valikko.
  4. Valitse siitä "Tallenna kohde levylle" tai "Tallenna tiedosto" tai "Tallenna linkki nimellä" (vaihtelee eri selaimissa). Älä valitse "Tallenna kuva" missään selaimessa. Tämän pitäisi aloittaa latauksen.

"Tallenna kuva" tallentaa vain gif-tiedoston.