Kuinka lataan ostamani tiedostot?

Kun ostat jonkin tiedoston sivuiltamme, sinut ohjataan automaattisesti Ostokseni-sivulle, jossa voit ladata tiedostot omalle työasemallesi. Pääset käsiksi latauksiin myös 14 päivää maksusuorituksesi jälkeenkin menemällä sivulle (Käyttäjänimesi) Ostokseni (löydät sivun käyttäjätunnuksesi alta aukeavasta valikosta sivun oikeasta yläreunasta sinisestä palkista). 14 päivän kuluttua ostotapahtumasta latauslinkkisi vanhenee vaikka Käyttölisenssimme mukainen käyttöoikeus säilyykin aktiivisena.  Löydät lisätietoa täältä

Jos ostoksestasi on kulunut yli 14 päivää, voit klikata Ostokseni-sivulla kyseisen tiedoston "1 uudelleen aktivointi jäljellä" painiketta.  Jos sinulla ei enää ole uudelleen aktivointeja jäljellä, voimme aktivoida latauslinkkisi aktiiviseksi veloituksetta, sinun tarvitsee vain ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.