Ostamani tiedostot eivät enää ole näkyvissä Ostokseni-sivulla

Ylläpitääksemme siirtonopeutta, ovat latauslinkit Ostokseni sivulla voimassa 14 päivää.

Ostamasi tiedostot ovat kuitenkin vielä aktiivisia, ja saatavissa Käyttölisenssimme puitteissa.

Voit uudelleen aktivoida latauslinkkisi menemällä sivulle (Käyttäjätunnuksesi)>Ostokseni, ja klikkaa siellä "1 uudelleen aktivointi jäljellä" painiketta OSTOTOSITTEET-osiossa AKTIVOI UUDELLEEN-otsikon alapuolella.

Jos haluamasi tiedoston kohdalla on merkintä, että uudelleen aktivointeja ei ole jäljellä, ota yhteyttä asiakaspalveluumme niin aktivoimme linkin sinulle takaisin. Muistathan kertoa yhteydenotossasi Maksutapahtuman ID-numeron. Aktivoinnin jälkeen latausmahdollisuus on aktiivinen 14 päivän ajan.