Ostamani tiedosto latautui vain osittain työasemalleni

Tähän voi olla useita eri syitä

1. Ensiksi, tarkasta, että työasemasi kovalevyllä on riittävästi tilaa.
  2. Toiseksi, tarkasta, että sinulla on riittävän nopea Internet-yhteys käytössäsi - WiFi voi olla liian heikko yhteys suurten tiedostojen kuten korkearesoluutioisten videoklippien lataamiseen.
  3. Liitä tietokoneesi suoraan lähiverkkoosi ja yritä ladata tiedosto uudelleen.
  4. Jos sinulla on vieläkin ongelmia, tee verkkoyhteytesi nopeustesti tarkistaaksesi latausnopeutesi ja jos se  vaikuttaa hitaalta, harkitse mahdollisuutta ladata jossakin muualla nopeammalla verkkoyhteydellä.
  5. Jos verkkonopeutesi on hyvä ja tiedosto ei silti lataudu kokonaan, ole hyvä ja ota yhteyttä verkkosi palveluntarjoajaan tai IT-osastoosi ja tarkasta, että sinun on mahdollista ladata suuria tiedostoja, mahdollisuus tähän on joskus estetty.