Kuinka ostamani tiedostot toimitetaan minulle?

Kaikki ostamasi tiedostot ovat ladattavissa suoraan sivuiltamme heti maksusuorituksen jälkeen. Lataaminen tapahtuu Ostokseni sivulta.

Vain Ostokseni-sivulta voit ladata ostamasi tiedostot vesileimattomina ja korkearesoluutioisina. Löydät tuon sivun verkkosivuiltamme jokaisen sivun oikeasta yläreunasta sinisestä palkista kohdasta, jossa lukee käyttäjätunnuksesi on olet kirjautuneena sisään > kun viet kursorin tuon käyttäjätunnuksesi päälle, avautuu sinulle valikko, josta löydät Ostokseni-sivun.

Emme toimita ostettuja tiedostoja fyysisinä tallenteina.