Mistä voin ladata ostamani kuvat?

Voit ladata heti maksusuorituksen jälkeen ostamasi kuvat näin ad Can Be Found On The (Käyttäjätunnuksesi sivun oikeassa yläreunassa sinisessä palkissa) > Ostokseni sivu.

Löydät OSTOKSENI-sivulta ostamasi tiedostot. Jokaisen tiedostorivin oikeassa reunassa on sininen painike "VALITSE VERSIO" > klikkaa sitä > sinulle aukeaa pieni ikkuna, jossa on painike "LATAA SIVUILTA" > klikkaa painiketta > lataus alkaa heti ja tiedosto tallentuu työasemallesi kansioon, jonka olet selaimessasi määritellyt latauskansioksi.