Tarjoatteko videoformaatin konvertointipalvelua?

Jos et voi käyttää aineistoamme koodekista johtuen, voimme yleisesti ottaen toimittaa sinulle korkealaatuisen formaattikonvertoinnin veloituksetta

Ota yhteyttä meihin lisätietojen saamiseksi.

.mov formaatin konvertoinnissa johonkin muuhun standardiformaattiin, suosittelemme vahvasti ilmaisen ohjelman kuten Mpeg Streamclip käyttämistä tiedoston konvertoinnissa.

Emme pyst konvertoimaan tiedostoja flashiin tai muihin nettiformaatteihin.

Äänitiedostot

Käytä haluttuun formaattiin konvertoinnissa esim. Audacity ohjelmaa.