Minulla on ongelmia Pinnaclen / Windows Movie Makerin / jne käytössä

Harvat kuluttajille suunnatut editointiohjelmat pystyvät käsittelemään televisiolähetys-tasoisia korkearesoluutiotiedostoja.

Eli jos yrität katsella/esittää niitä ja ne takkuavat eivätkä toimi jouhevasti, paras keinosi tilanteen muuttamiseksi olisi konvertoida tiedostot joksikin sellaiseksi, jonka järjestelmäsi pystyy hallitsemaan, (vaikka järjestelmäsi ei pystyisikään esittämään niitä takkuamatta, olisi silti mahdollista eksportoida projektisi toimivaksi tiedostoksi), riippuen siitä kuinka vaikea tiedosto on työstää sinun aikataulussasi.

Suosittelemme myös, että etsit internetistä mitä formaatteja ja kokoja ohjelmasi voi käyttää ja tiedostojen konvertointiin suosittelemme Mpeg Streamclip ohjelmaa.