En voi liittää aineistoanne verkkosivuilleni

Aineistomme toimitetaan korkearesoluutioformaateissa, monet niistä eivät ole verkkosivuilla käytettävissä ilman konvertointia

Jos sinulla ei ole laajaa osaamista HTML, Flash, tai muista internetin koodausohjelmista, suosittelemme vahvasti, että yrität liittää täysilaatuisen HD tai SD videon tai EPS-tiedoston verkkosivuillesi. Videoiden osalta suosittelemme konvertoimaan tiedostot webbiystävälliseen formaattiin Mpeg Streamclip-ohjelmalla.  Kuvien osalta, ota yhteyttä meihin - voimme toimittaa sinulle matalaresoluutioversion tiedostosta.

Voit myös palkata alueeltasi freelancerin tekemään koodauksen ja aineiston sijoittamisen sivuille puolestasi.