Onko teillä krediittipaketteja?

Kyllä, meillä on krediittipaketteja. Voit valita valmiiksi rakentamistamme paketeista, tai ostaa etukäteen haluamasi määrän limiittiä tilillesi.

Löydät krediittipakettimme sivun alareunasta (footerista) otsikon LÖYDä alta. Klikkaa siellä otsikkoa "Krediittipaketit".

Voit valita kolmesta valmiiksi rakennetusta paketista klikkaamalla Osta-painiketta, tai jos  haluat itse määritellä krediittipaketin koon, klikkaa pakettikuvakkeiden alla olevaa Valitse haluamasi summa-painiketta.

Valmiiksi rakennettuihin paketteihin saat ilmaisia krediittejä kaupan päälle. Huomaathan, että ilmaiset krediitit tulevat vain valmiiksi rakennettujen krediittipakettien päälle.

Kun olet painanut Osta-painiketta, tarkasta aukeavalla sivulla tietosi, ja tarvittaessa täydennä/muuta niitä ja jatka ostotapahtumaa klikkaamalla "Kassa-painiketta" > sinut ohjataan maksusivulle. Valitse siellä maksutapasi, vaihtoehtoina on luottokortti tai PayPal.

Jos valitsit maksutavaksesi luottokortin, sinua pyydetään täyttämään luottokorttisi tiedot.

Jos valitsit maksutavaksesi PayPalin, sinut ohjataan PayPal-tilillesi. Huomaathan, että voidaksesi maksaa PayPalin kautta, sinulla täytyy olla avattuna PayPal-tili.

Ostamasi limiitti on voimassa 2 vuotta ostopäivästä ja voit maksaa sillä kaikki ostoksesi sivuillamme.

Kun olet maksanut krediittipaketin, voit lisätä ostoskoriin haluamasi yksittäisen tiedostot ja ladata ne aiemmin ostamillasi krediiteillä.

1 krediitti = 1$.