Kuinka voin maksaa ostokseni?

Voit maksaa kaikki ostoksesi ostoskorin kautta kassalla.

Kun haluat ostaa aineistoa sivuiltamme, Sinun täytyy ensin lisätä kaikki haluamasi tiedostot ostoskoriin. Löydät ostoskorin hakutulossivun oikeasta alareunasta. Tiedostoja voit lisätä ostoskoriin klikkaamalla "ostoskärryt"-ikonia, jonka löydät hakutulossivulta jokaisen sormenpääkuvan alapuolelta kun osoitat kuvaa kursorilla, sekä myös ns. "tiedoston tiedot"-sivulta eli kun olet klikannut jonkin tiedoston auki suurempaan kokoon.

Kun olet lisännyt kaikki haluamasi kuvat ostoskoriin, klikkaa oranssia "Kassalle"-painiketta ostoskorissa, tarkasta seuraavalla sivulla ostoskorisi sisältö, anna siellä mahdollinen hallussasi oleva tarjouskoodi ja klikkaa "Kassalle"-painiketta. Täytä seuraavalla sivulla kaikki pyydetyt tiedot ja valitse Maksutapa-valikosta haluamasi maksutapa.

Maksutapavaihtoehtoina sinulla on Paypal-tili,luottokortti sekä etukäteen ostettu tilisaldo

Et tarvitse etukäteen ostettuja krediittejä voidaksesi ostaa aineistoa sivuiltamme. Voit siis valita haluamasi tiedostot, maksaa ne ja ladata ne välittömästi maksun jälkeen omalle työasemallesi.

Halutessasi voit kuitenkin ostaa etukäteen tilillesi saldoa. Valitse tällöin ostoskorin muokkaussivulla haluamasi summa "osta luottolimiittiä"-kentässä.

Tilisaldo on hyvä vaihtoehto erityisesti suurissa projekteissa, tai jos haluat rajoittaa budjettiasi, tai jos aineistoa lataa useampi henkilö.