Miten aineisto on hinnoiteltu?

Jokainen tiedosto sivuillamme on selkeästi hinnoiteltu. Näet aina tiedostokohtaisen hinnan ns. Tiedoston tiedot-sivulta - eli kun olet klikannut hakutuloksessa jonkin sormenpääkuvan päällä.

Tiedoston hinta on merkittynä esikatselukuvan oikealle puolelle. Kuvien ja piirrosten kohdalla on useita eri tiedostokokoja ja niille jokaiselle oma hinta. Tiedostokokojen koot ovat automaattisesti kuvien ja piirrosten osalta näkyvissä pikseleinä, info-painikkeen takaa löydät tiedostokoot senteissä, videoista kerromme mm. videoklipin kestoajan - muistathan, että ostotapahtumat ovat sitovia, valitse siis tarvitsemasi tiedostokoko/tiedostoformaatti huolella.

Kaikki hinnat ovat Yhdysvaltain dollareissa (USD).