Mitä on sisällytetty RAW-tiedosto .zippi kansioon?

-Originaali RED Raw tiedosto (.r3d)

-Quicktime (.mov) tiedosto samasta videosta ilman värimanipulaatiota tai värimanipulaation kera.

Sinulla on mahdollisuus ostaa joko RED Raw zippi tai .mov versio erikseen.

Jokaisen tiedoston resoluutio voi vaihdella klippi klipiltä. Saadaksesi lisätietoa r3d ja mov versiosta zipissä, tutustu tähän artikkeliin “Miksi RAW-tiedostoni näyttää erilaiselta kuin sivuilla oleva tiedosto"

Saadaksesi lisätietoa RED työnkulusta, tutustu tähän käytännölliseen oppaaseen.