Kuinka lisätä sormenpääkuvalinkkejä esikatselukuva-sivulle

Sormenpääkuvalinkkien lisääminen Pond5-mediaasi on helppoa & nopeata

Mene (Käyttäjänimesi)> Lataukset Palvelimelle sivulle aloittaaksesi aineistosi editoiminen

Klikkaa siellä "Tarvitsee editointia" aloittaaksesi prosessin.

Lisätäksesi linkkejä muihin portfoliosi tiedostoihin, anna Kuvaus-kentässä seuraava koodi uudella rivillä:

**[noindex][link]https://www.pond5.com/video-sound-effects-music-after-effects/1/artist:KÄYTTÄJÄNIMESI.html Please check my portfolio for variations and other popular clips - Click Here[/link]**

Korvaa seuraava:

**YOUR ARTIST NAME** example used above, with your artist profile name.

Lisää seuraava koodi näyttääksesi tarkoin määritetyt portfoliosi samankaltaiset tiedostot:

[link]/stock-footage/000001 [item]000001 iconsres[/item][/link]

Muista korvata “000001” esimerkkinä oleva ID sen tiedoston, jonka haluat näyttää, oikealla ID-numerolla. Tämän koodin voi käyttää/kopioida useita kertoja jos haluat näyttää useita eri tiedostoja. Esimerkki Kuvaus-kentästä alapuolella:

[noindex][link]https://www.pond5.com/video-sound-effects-music-after-effects/1/artist:(KÄYTTÄJÄNIMESI).html Please check my portfolio for variations and other popular clips - Click Here[/link]

[link]/stock-footage/000001 [item]000001 iconsres[/item][/link] [link]/stock-footage/000002 [item]000002 iconsres[/item][/link] [link]/stock-footage/000003 [item]000003 iconsres[/item]