PSD / Photoshop sapluunatiedostot

Käyttäjän tulee ladata zippitiedosto, jossa on vähintään 2 tiedostoa:

• 1 PSD originaalitiedosto (Adobe Photoshop CS3 or newer) minimi 72 DPI.

• Vähintää 1 JPG esikatselukuva (750X650 pixeliä tai suurempi).

• Enemmän esikatselukuvia voi ladata samalla tiedostonimellä ja juoksevalla numerolla (filename2.jpg, filename3.jpg).

• Pidä tiedoston kokona alle 1GB

• Vain RGB tai CMYK tiedostoja.

• Kaikki ryhmät ja tasot tulee olle selvästi merkittyjä

• Ethän lataa fontteja tai alikansioita, koska ostajilla on pääsy  vain itse PSD tiedostoon.

Lisäkysymyksiä? Lähetä meille viesti.