AUTOMAATTINEN AVAINSANOITUS

Uusi kuvantunnistamisohjelmamme osaa “katsoa” videoita ja “kuvia” ja kertoa sinulle mitä se “näkee”. Tätä teknologiaa voidaan käyttää avuksi luomaan automaattisesti parempia avainsanoja videoillesi, kuvillesi ja piirroksillesi. Se säästää sinun aikaasi, ja tekee aineistosi löytymisen helpommaksi asiakkaille.

EN-2 Lataukset palvelimelle-sivu: Aloittaaksesi automaattisen avainsanoittamisen, klikkaa ”Editoi” tai “Tarvitsee editoimista” painiketta Lataukset palvelimelle sivulla.

Kuinka se toimii? 1. Mene Lataukset palvelimelle sivulle, jossa voit lisätä metadataa lataamallesi aineistolle. Kun olet siellä, klikkaa joko “Editoi” tai “Tarvitsee editointia” painiketta, jotka vievät sinulle suoraan editoimissivulle. 2. Editoimissivulla, voit skrollata sivun alareunaan, josta löydät sinulle hedotetut hakusanat hakusanalaatikosta. Tarkastele niitä ja jos kaikki on kunnossa, voit klikata painiketta ”Tallenna ja lähetä tarkastettavaksi” aivan sivun alareunassa. Niin helppoa se on! 3. Jos haluat kuitenkin lisätä vielä omia avainsanojasi meidän tarjoamamme 20 avainsanan lisäksi, voit silti vieläkin manuaalisesti lisätä, tai poistaa, avainsanoja.

7cb745d43c2d364daaba48a71fc9811f

Screen-Shot-2015-03-30-at-11.46.46-AM

Olemme äärimmäisen ylpeitä voidessamme ensimmäisenä markkinapaikkana tarjota sinulle tämän innovatiivisen Keinoneuroverkon ja siten mahdollistaa automaattisen avainsanoittamisen sinulle. Jos kuitenkin haluat olla käyttämättä tätä työkalua ja aina luoda itse omat avainsanasi, voit edelleen tehdä niin: Käyttämällä CSV-tiedostoa, joka sisältää omat hakusanasi, tai editoimalla tiedostoja suoraan Lataukset palvelimelle-sivulla ennen kuin menet editointisivulle. Tai poistamalla käytöstä automaattisesti ehdotetut avainsanat Asetukseni sivulla.

Tämä ohjelma toimii aivan kuten ihmisen aivot; mitä enemmän käytät tätä työkalua, sitä tehokkaammaksi ja vaikuttavammaksi se tulee. Nautinnollisia automaattisia avainsanoituksia.