Pobieranie zakupionych plików

checkout_download.jpg

Po zakupie klipu, system automatycznie przekieruje cię do sekcji Zakupione pliki. Będziesz miał do nich dostęp przez kolejne 14 dni (Nazwa użytkownika->Zakupione pliki). Gdy możliwość pobierania plików wygaśnie, Licencja w najmniejszym stopniu nie traci na mocy.  Więcej informacji znajdziesz tutaj. 

Jeśli po upływie 14 dni od zakupu zechcesz ponownie pobrać plik, kliknij na napis "pozostała 1 reaktywacja" w sekcji Zakupione pliki->Rachunki.  Jeśli chcesz odnowić możliwość pobrania pliku po raz kolejny, napisz do nas.

downloads_reactivate.jpg

Czy ten artykuł był pomocny?
Liczba użytkowników, którzy uważają ten artykuł za przydatny: 1 z 5
Masz więcej pytań? Wyślij zlecenie

Komentarze: 0

Zaloguj się, aby dodać komentarz.